beats by dre cheap

Neam pojma

Jebote naslova. Ako mi iko ostavi komentar bit će to "Neaš pojma" ili "Zašto bi ti ostavio komentar".
Volio bi nači odgovor na jedno pitanje koje je me uvijek zanimalo. Zašto (ponavljam se stalno) su svi koji ne slušaju turbofolk čudaci? Evo npr. par riječi upučenih meni: "...a ne oni luđaci što ti slušaš...", "...ti voliš sve što je naopako...". Stvarno, ljudi, što je naopako ako neko ne sluša TF? Jel zato što ga večina sluša?
Ne znam, valjda sam lud ili nešto. Možda imam tumor na mozgu ili slično, ali ne mogu da shvatim kako (mladi) roditelji ne vide nikakav problem u tome da im djeca slušaju TF i znaju sve pjesme. Čak su ponosni na svoju djecu što nisu poludjeli i počeli slušat neke luđake. Jebeno me ljuti to što je sasvim u redu za mladu djevojčicu da pjeva "Dođi i uzmi me", "Gačice" (ili koji kurac), "Celo selo šmrče belo" itd... Roditelji su tako sretni što im djevojčice idu pravim putem. Što žele da budu polugole, kurve, nečije robinje i ostalo bijelo roblje.

Zašto slušat muziku koja ti govori nešto pametno, od koje češ nešto naučiti i steči nekakav stav? Zašto kad je na engleskom i veoma je glasna? Zašto će ti engleski kada češ se udati za bogataša?

Jebiga

turbofuck
http://turbofuck.blogger.ba
23/07/2007 14:04