beats by dre cheap

Da li postoji (velika) razlika između onih što vole TF i onih što ga ne vole?

Koliko ima istine u postovima ispod? Da li su te razlike veče i gore od nacionalnih razlika?

Jesu li djevojke koje slušaju TF manje inteligentne i niskoga morala? Zanimaju li ih samo pare? Da li se jebu zbog para? Upisuju li trogodišnje srednje škole jer su glupe i da bi što prije završile školovanje i našle bogatog frajera? Slušaju li TF zato što ne znaju engleski i zato što ih ne zanimaju tekstovi pjesama? Da li (zašto) mrze djevojke koje mrze TF i koje nose crnu odječu? Da li (zašto) su im čudni svi koji nisu kao oni? Je li im najvažnije šta drugi misle o njima? Kontaju li dobar smisao za humor? Čitaju li uopče ovakva sranja?

Jesu li djevojke koje ne vole TF stvarno inteligentne? Imaju li smisao za humor, i jesu li zabavne. Da li su romantične? Jesu li cool? Šta im je važno u životu? Mrze li one koje vole TF? Šta misle o njima? Smatraju li sebe drugačijima ili pravim i normalnim? Je li im najvažnije šta drugi misle o njima? Čitaju li uopče ovakva sranja?

Jesu li muškarci koji vole TF glupi? Da li ih zanimaju samo auta i pičke? Je li im najvažnije šta drugi misle o njima? Jesu li drugačiji od onih koji ne vole TF?


turbofuck
http://turbofuck.blogger.ba
19/07/2007 12:23